häng med, det blir ball!

Idag har jag varit sjukt trött!
Torsdag: Liten klassträff med the american-girl, sen vidare ut. Först Mods sen Herkules. Shit när vi kom in på Herkules så var det som att alla killars blickar sögs till oss. Men okej, inte så konstigt :P haha nä men det va väl ganska ball där. HAHA, björn nordmark och anders hallberg va där, ganska dragna var dom men tackolov för att dom vann sin match tidigare på kvällen. så dom ville väl fira segern antar jag!
efterfest i hannas lokal med några äckliga 30-åringar varav en av dem klägde och krälade sig på carro. blää fy fan! stackars carolajn..

Jag och carro gick och la oss kl halv sex och gick upp typ kvart över elva eller nått. Vi gick till Stadium för att byta hennes snowboardskor. Gissa vem som står i kassan??? en av killarna som va med på mods som jag och carro tyckte var snygg. men snyggfaktorn gick ned när han skrattade sitt fula skratt. Han påminde mig faktiskt om Sebbe, inget ont om honom men ändå :P

Idag shopping med Sarah. Sjukt najs, köpte tröja med "IS IT GAY IN HERE OR IS IT JUST ME"  HAHAH !
Vi ska ha dem när christoff och hans kompis kommer på nyår. hihi

Imorgon, COPENHAGEN, The City of Fashion. Där vill jag bo när jag blir lite äldre. Jag verkligen älskar den staden!



Måste citera mig, Hanna och Carro från igår: "Christina, vad har du gjort med min skinkesmörgås?"




från i tisdags:
OMG men jag måste verkligen...Lovisa väldigt full, må jag säga.
Den andra är på mitt ragg :P

ciao, gott nytt sålänge! <3 hoppas att man inte blir allt för skrämd av min bild :P

Julafton!

Herregud, omg, jag har glömt bort att blogga. Eller snarare, inte haft tid att blogga. Det har hänt otroligt mycket denna veckan. I och för sig blir det förra veckan egentligen.

I torsdags va vi på Herkules, jag, Emma, Hanna, Agnes, Alexandra, Carro, Elise, Johanna. Shit! Fick jag med alla? :P Hanna va dock där inte så mycket för det var ju TVM:arnas julfest. Första gången jag sett Hanna riktigt full!
Träffade först Agnes och hennes dejt Kim, som btw e en riktig kändis för mig och Emma. Sen gick vi vidare till Herkules. Där hälsade jag på några andra lugispelare, så jag har kanske skämt ut mig. :D
Jag och Emma hamnade på efterfest hos två(en) kille på Fäladen. Skönt med nära gångavstånd till Emma. Vi mådde lite dåligt på vägen hem men det klarade vi upp innan vi gick in :P

Fredag, skolavslutning. Lite bakis men skitsamma. Drack med hjälp av de andra upp en 2 liters Cola, sjukt gott! Va på kvällen med Emma, Matilda och Arna. Arna ville sticka ut så vi åkte in till stan för att sätta oss på Tapatio :P
När jag ska plocka upp mitt leg från fickan liger det inte där! Jag får lite smått panik och kollar igenom alla fickorna. Nu har jag glömt att nämna att jag trodde att mobilen på morgonen. Vi gick samma väg på morgonen när vi skulle till skolan som när vi gick hem från "efterfesten". Vi hittade såklart inte den så vi gick för att ta bussen. När vi står där kollar jag i den enda fickan jag inte kollat i fem miljoner tidigare. Där ligger min kära mobil. så, åter tillbaka till passet. Jag ringer hem, inget pass där. Vi får idèn om att jag kanske tappat det på Herkules. Jag kommer då på att jackan ramlade bakom soffan där inne men jag pallade inte böja mig bak för att kolla om något trillat ut ur den. :P
Vi går till Herkules, kollar in genom fönstret och mycket riktigt ligger mitt pass där! Jag berättar för vakterna och får gå in och ta passet med allas blickar på mig :P

Vi sitter på Tapatio, jag och Arna har köpt oss vars en cider. Det märktes att jag va bakis för jag blev lite påverkad av den. Ciggen gör också susen!

Ja och nu sitter jag här, 7 minuter efter 12, dagen efter julafton. Jag har hela dagen påpekat att julen snart är slut! Pappa blev galen på mig. Speciellt när jag påpekade det när jag öppnat alla mina julklappar.
Föressten så är mycket nöjd över mina julklappar! Jag fick bland annat en pälsmössa :D, chokladfondue+choklad, smink, två parfymer, örhängen, krämer, presentkort på MakeUpStore. En reflex från mamma och pappa, så att jag är säker när jag e ute och rumlar på natten :P.

Tjock har jag också blivit :P Nä det har jag inte, men gud vad mycket choklad jag har ätit! Fy fan vad onyttigt. Men jag hörde på tv att man inte skulle bekymra sig om vad man åt melan jul och nyår utan mellan nyår och jul! Hehe lite kul.

Jag känner mig nördig som sitter vid datorn. Jag känner mig nördig för att jag skriver världens läääängsta inlägg som ingen tycker är intressant :P

Godnatt men framförallt, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!! JAG ÄLSKAR JUL OCH NYÅR FÖR DÅ KÄNNER MAN SIG LEVANDE!
ciaooo

image15
crazy i hannas kök

My Secret....

ska kanske min utställning heta. Eller End of the road..? Jaja skitsamma. Inatt kom jag iallfall på hur min skulptur ska se ut. Tänk ifall jag hade kommit på allt innan vi började skolan i somras. Då hade man fan haft MVG+++++++++++++++++++. Men det hade man ju såklart inte så det är många bildlektioner som jag bara har suttit.
Idag har det varit en ganska okej dag. Är bara sjukt stressad, vilket jag egentligen inte borde va men det är jag. Jag har två prov på onsdag så jag får väl se hur det går. Jag har bara så sjukt svårt för att börja plugga, det går bara inte. Efter flera timmar av velande tar jag fram böckerna men det enda jag kan tänka på är bildupgifterna, kläder kläder och ja kanske kläder. Det måste vara något tecken på att jag ska jobba med sånt. Men samtidigt som jag vet att jag inte är intresserad av något annat jobb så känns det som om att jag kanske bara är väldigt ytlig och inte har något liv, för nästan alla tjejer har ju kläder m.m som intresse. Men, jag vet liksom inte hur mycket tid jag spendrar på att tänka på kläder och allt kring kläder. När jag är ledsen är faktiskt det det enda som gör mig glad. För en tidning piggar ju alltid upp eller kanske en ny klänning eller något.

Är det dags för mig att skaffa ett riktigt liv någon gång?


Jag vann föressten auktionen på plånboken och spegeln, så nu e jag glad!!! Dessutom kommer jag nog få paketet snabbt eftersom säljaren bor i Malmoe.

Imorgon måste jag handla julklappar, sjukt jobbigt. Plus att jag måste köpa present till Sarah.

ciao mi amore <3

datanörd

Aahh, just nu sitter jag inne på tradera för att fynda mina julklappar!
Jag väntar på en tröja, en väska och kanske en liten spegel(fan va onödigt!!)

Men jag bara måste ha det!! :D Jag önskar ju mig inte så mycket så då kan jag lika bra få sånt..


Sen har jag hittat ett par skor, sjukt fina för bara 100 spänn. Jag ska buda på dem också tror jag :P

image14


Så det är några av mina julklappar! TRADERA IS THE SHIT!

Nu ska jag gå och äta men det kommer mer sen :P ciaao

yeah gamla bilder

Hahahaha jag hittade lite gamla bilder på emmas bdb som jag bara måste ha med!



Mycket nöje ! Bilder från januari, april och student i juni :D omg

jag är väldigt snäll nu för att jag ska skänka emma mina tankar. jag ska ringa henne imorgon :D

<3


Crazy Mother f.....

Igår va det festis med Emma och Hanna. Först förfest hos hänni med absolut v för 40 spänn var! jaja sjukt najs. + lite snacks, det kan jag aldrig va utan på fredagar hehe! Vi nördade oss med Hannas kamera, där blev många vackra bilder må jag säga!
Sen stack vi till Mods och sen Kulturen. OMMMGGG fast att det va lite folk på kulturen så va det ball. Sjukt blandat folk. Lite okomplicerat strul, om ni utsäktar men det var faktsikt kul. Speciellt att han inte kände igen mig. Sist vi sågs va i slutet av sommaren, lite crazy asså ha ha ha.

Ja, det är sant! Vi testade Lunds isbana och Nej, det funkade inte så bra med skor. Jag kan tyvärr inte betygsätta den, då vi bröt mot reglerna och åkte med skor. Det blir ju knappast samma feeling med skor, you know!!!
Bussen hem kl 02.27, jag är stolt över mig själv att jag kom hem så tidigt.

Dagen efter(idag) så har jag inte gjort speciellt mycket. Min dag började med tv, Bonde söker fru, andra avenyn och nått annat, vad det nu var. Datanördat har jag självklart hunnit med. Träffade Sarah, gick ut med hundarna och köpte godis. Vi kollade på tv. Hon gick hem vid halv elva så jag har haft Lovisa+data-tid ett tag.
Måste snart gå och lägga mig för jag och S ska till stan och göra lite saker imorgon, sen ska vi på hennes kalas klockan 2.

Denna helgen får hittills 5/5 guldstjärnor. Den får ett plus i kanten för att Matilda erkände att det va hon som hade tagit av Strohromen hehe.

Jag avslutar detta inlägg med ett kort och koncist citat från Mysteriet på Greveholm. "Ja, som en räkmacka med marmelad."
Jag förmedlar mitt budskap utan att ordbajsa som Daniel säger.

pusss ciao

Ähh, vi ska ju ut ikväll!

Läxor, läxor, läxor vart jag än går. Jag är så fruktansvärt trött på skolan så jag håller på att dö! Men vad ska jag göra åt saken?  Well, nothing! men skit i det just nu...för nu är det fredag!

Jag ska sammanfatta onsdag och torsdag. I onsdags va jag hemma hos Sarah i Sösdala. Huset var jättefint och mysigt och dom hade fem små kattungar! Klockan nio kom Stina, Johanna och två tjejer till. Vi hade bestämt oss för att inte gå ut men sen ångrade vi oss så vi stack vid tio-tiden.
Omg vad mycket bonnar där va på Björket. Shit! Men det var skönt att dansa av mig iaf.
Efter min första kväll på Björket har jag nu också haft min första terrorist. Jag gav ut mitt nr till en kille för att han sa att han kunde fixa in mig gratis nästa gång. Han ringde tre ggr när jag när vi va påväg hem kl 3. Han skickade två sms vid fyra-tiden, ringde kl 1 igår och skickade ett till sms för att säga att det va han från Björket. Hur jävla mycket stalker kan man va!
Igår var jag bara trött som fan, jag somnade i skolan och var allmänt död.

När jag nu ändå kom in på ämnet stalker så måste jag få det ur mig. Hur kommer det sig att man känner sig som en stalker fast att man egentligen, när man tänker efter, inte är det? Själv är jag inte känslig vad gäller killar som smsar lite och kanske ringer för att fråga om man ska träffas. Killen från B var ju bara omogen och töntig.
Var gå egentligen gränsen att vara "stalker"?
Jag är så orolig för att vara jobbig. Att killen ska tycka att jag e dryg och inte fattar någonting. Men om han svarar på mitt första sms och frågar vilket mitt nummer är så planerar han att skicka fler, enligt mig. Annars hade han ju inte ens svarat från början.
Nu frågar jag mig själv ifall jag ska ta och ringa, eller om jag verkar helt störd ifall jag gör det?

Ja hej det är jag, loviiis analyseraren. Kommer jag någonsin kunna sluta? :P


I mitt horoskop stod det att jag skulle power-shoppa! Tack för den. Jag är så fruktansvärt snål så att jag nästan har satt ett stort lås på plånboken och slängt nyckeln. Jag är rädd för att jag ska bli lika fattig som förra året.
Men så iaf, när jag gick på stan med Emma och Hanna hittade jag ett par sjukt stora örhängen. Blev riktigt sugen men var inte redo för att handla. Jag måste däremot slösa pengar för att inhandla mig ett par silvriga handskar som jag ska ha på nyår. Plus ett par guld och silver-skor från Asos. Ska matcha dem med min underbara leopardklänning! Varje gång jag tänker på den så har den förgyllt min dag!
Därför ska jag ikväll ha denna underbara klänning! Det kommer va första gången jag kommer till Hannas förfest färdigsminkad med partykläder på och inte i väskan :P.
Nu ska jag sova så jag är redo för att festa heeeela natten! :D
ciao bella

This is the year!

..Eller kanske inte. Jag hoppas att 2008 kommer bli ett bra år. Det kan ju inte bli sämre än detta iallafall :P.

Jag har nu tänkt citera mig själv om mig och min föredetta:

Men asså, han va ju som en glasspinne och jag va som en....  magnum!
Egenligen inte en korrekt beskrivning av oss två kroppsmässigt, men om man ska överdriva så jo.

Imorgon ska jag hälsa på Sarah i Sösdala. Skulle egenligen på lusse men vi pallar inte länge, eftersom att vi skulle bli tvungna att ta taxi hem för 400 spänn.

Alexandra har hittat ett fint halsband på internet, en sliverring där man kan gravera in text. Väldigt fint. Skulle kanske kunna passa som present till Sarah?
I vilket fall som helst så måste jag ut och leta present till henne i veckan. Har lite olika funderingar, jag vet ju vad hon gillar, men det är ändå ganska svårt.



Snälla, kan inte morgondagen bli en bättre dag? Det är vad jag önskar mig....för jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter..... nä jag bara skojar. Men det skulle vara skönt med en bekymmersfri dag nån gång!

ciaao

RSS 2.0