last friday...

I wore this..


Gissa vad conversen kostar??

hej små påskägg

Nu sitter jag med en tvspelade frasse bredvid mig. Jag vill se en film!!!!

Är ledig heeeela påskhelgen, från imorgon tills på tisdag. Eller ja, jag "jobbar" tisdag. Vi håller på att tömma lagret nu, så hälften är nedpackat i lådor. Antagligen kommer allt vara färdigt denna veckan så det var nog min sista riktiga arbetsdag idag.

btw, ett önskemål från mamma och matilda, så sitter nu med nyfärgat hår. Det är väääldigt ljust och blont, om man jämför med vad jag har haft det senaste halvåret.

Imorgon blir det antingen konstrunda och picknick eller en vända till ikea!






SOO FUCKING LOVELY

SERIÖST, DET ÄR 12 GRADER UTE. JAG DÖR! HELT JÄVLA LYRISK, SNART FÖRSVINNER VINTERDEPRESSIONEN!



nya solglasögon i detta fina vädret. gina tricot 60 kr väldigt billigt

wednesday - pink and black


kiss you


jag vill inte dö jag vill bara inte leva


älskling...


Här är våra sänglampor. (bolagret)



Och denna ljusslingan med vanliga glödlampor ska jag ha på balkongen. Kommer bli världens mysigaste balkong i sommar. (granit)

i love you




världens finaste bokstäver som jag ska ha på en smal tavelhylla tillsammans med världens vackraste bilder på alla jag älskar.


puss


hejhej


you or me?


you


saturday






Stackare vad hon inte är så fin längre som hon var innan. Har lagt på sig minst tio år bara för hon ser så "fixad" ut. Ser ut som en helt annan människa...

sweetiepie

När jag och frans firade 1 år så gjorde jag macarons till honom. Det var väldigt svårt att få dem fina så det var nog bara fem som dög - av ungefär 25...



Liiite större än såhär var de faktiskt. Bilden kommer från denna bloggen..

Hittade även this little pic, den passar väldigt bra in på mig. hihi


we love necklaces


love






jag skäms....

Jag har fortfarande inte gett frans hans inflyttningspresent. Jag MÅSTE göra det i helgen. Om ni inte vet så har jag gett honom ungenfär 20 ramar som jag ska sätta in olika foton i, från typ NY, balen, studenten m.m
Vi ska fylla en hel vägg med ramar, alla i olika storlekar och färger. Men det ska vara ganska stilrent så svarta, vita, silvriga och guldiga. Kommer bli fint!



something like this...

fridayfashion


thank god its friday

Började sju idag, där fanns typ inget att göra så jag fick gå vid halv elva. Och det som är så bra är att vi får betalt fram till fyra! Riktigt najs.
Åkte in till stan och åt lunch med pappa och Emelie på ett italienskt ställe. Det är nyöppnat tror jag, ligger typ mittemot Savoy. Vi åt pasta med tomatsås, räkor och grönsaker och drack fruktdrinkar, emelie tog persika och jag och pappa guanabana. GOTT!! Har inte ätit riktig mat till lunch på länge.






jag gillar att köpa lampor...

plus att jag behöver någon lampa hemma hos frasse. Där är typ noll belysning förutom taklampa. Här är två stycken som jag tycker är fab.


asså va fan e detta?

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHH! JAG BLIR GALEN!

Folk går in och köper så man själv inte kan få, helvetes jävla skit. kan jag hjälpa att jag inte är 15 år och skolkar från skolan för att kunna köpa???????



Jag som skulle köpa denna.... plus den röda till bröllopet (btw haha arna, gud vad äckligt det är min pappas kusin som ska gifta sig...)


S N Y F T


Yesterday



..Anlände den röda kavajen från stockhlm! 999:-, sjukt dyrt men för mig 700. Alla butiker har blivit nedringda om denna kavajen, just so you know!

barcelona


urbanoutfitters


heyy you


red



Ska gå på bröllop i sommar. Hade inte denna varit perfa?

för er som inte vet

MQs nya frontbild...


lördag

Idag är det ingen bra dag alls. Ska därför gå på stan med emelie och mamma.. Får se om jag hittar något fint ^^

Väldigt bra rea på HMs hemsida, you should check it out!





Nytt bord, nya stolar, NY TAPET i bakgrunden den randiga. Lampan hänger numera över bordet och inte framför tvn.


ciaoo

OMG OMG OMG OMG





(shitty kvalité...)

shit asså, I'm slooowly dying  

fin



339 riksdaler här


tråkigt..eller nä

Fan va skönt att vara ledig. Tittar på 7th heaven och glamourama.. Och lite sex nad the city. Har heeela serien på min dator nu så det är happytimes. Ska snart åka till nova, synd att jag inte har mobil annars hade jag ringt matti.

Btw, var hos tandläkaren igår och lagade ett hål, har nu så in-i-helvetesont i tanden!


lalalalund

Gick förbi den väskaffären på hörnan mittemot Åhlens och såg några väääldigt fina väskor. Hittade hemsidan men dock inte väskorna som fanns i skyltfönstret. Fanns några andra fina på hemsidan... Inte speciellt dyra heller, de stora kostar typ 700 kr.





shit

Alltås, nu får jag fedeångest. En massa folk har lagt upp de där jackorna från bikbok på sina bloggar. USCH! Varför, varför, VARFÖÖÖRR köper jag aldrig saker när jag ser dem? Jo, för att jag gärna vill fundera lite innan om jag ska ha det eller inte. Ofta så känner jag när jag måste ha något men nja.. ibland blir det ju bara inte som man tänkt sig.. Jahaaa nova imorgon då.

Snart bakad potatis och sen får jag se vad som händer!

HEJ HEJ

Nu är vi uppe, ätit frukost och pratat om gårdagens händelser. Det var en väldigt hård kväll, det vet ju mamma hur det är! Först var vi lite folk hemma hos Sarah. Sen åkte vi ned till stan och gick till en reggaeklubb.. Inte riktigt min typ av musik som ni vet men det var roligt ändå. Innan vi åkte hem så fick jag äta på mcdonalds, så då var jag nöjd iallafall.

Lite bilder från igår...










Nu ska vi gå ut och promenera ned till stan, titta på älven och äta lunch. Kommer senare upp bilder på stan där alla björkarna finns!

hej så länge

mars, 5

Nu har vi varit nere på stan. Man fick ta bussen dit, tog typ 10 minuter om ens det. Vi fikade på ett väldigt trevligt café, var förut en gammal kyrka tror jag. Två av sarahs kompisar var också med. Jag åt en väligt god ciabatta med currykycklingröra. Efter det gick vi i affärer och sen en vända in på systemet innan vi tog bussen hem.

Nu sitter jag vid datan och sarah vilar lite innan vi ska börja fixa oss. Vi ska äta färskpasta så det ska bli gott.
Till efterrätt ska jag äta mina Djungelvrål, travel pack från flygplatsen.



Hittade ett par fina skor från vagabond. Dom är inte vita utan beiga äggskalsaktiga. Dom kostade 600 det tyckte jag va lite dyrt, så nä mamma jag köpte inte dem..... jag köpte en skinnjacka istället!


umeå










Nu har jag nästan precis vaknat här i Umeå. Här är mycket snö som ni kan se, men fint väder ska det vara idag. De två första bilderna är på Sarahs etta. Den är väldigt mysig och jag skulle nog trivas här (om jag hade velat plugga här menar jag) Sen är det sikten från dörren och den andra är från fönstret.
Sarah är i skolan så jag har nu fram till tolv på mig att göra mig färdig, sen ska vi mötas upp vid skolan och åka in till stan(?). 

Nu ska jag äta frukost och lyssnar som vanligt på eros på spotify. Förresten sån tur är, så har Sarah mobilt bredband denna månaden så då kan jag uppdatera frekvent.

BYE BYE sålänge

faaaaaaaan

shit var fan är min svarta kavaj jag blir gaaaaaaalen! FAN FAN FAN

bråttom måste hämta ett paket på posten.


btw har köpt en ny dator. En asus, den är jättefin! Brun och mönstrad, helt jättefin!!!!!!!!!!!!

budget - tritoni

Campadre säljer dom ut tritoni-liknande klockor från GrandSand för runt 300 spänn. Sjukt bra, jag har gul men vill ha en färg till så då kan man ju köpa en lite billigare..




jag blir glad av solen

Finns det något bättre än vårsol på balkongen, ett glas vin i handen och Eros Ramazzotti i bakgrunden...? FY FAN VA SKÖNT


ulvar och oskar






RSS 2.0