YEEAAAAH

igår va jag ute med bim o carro. ff:ade lite hos carro sen stack vi till herkules. där va vi hela kvällen, det va 90-tals musik så de va ball.
sen stack vi på efterfest, dom försökte driva med oss lite genom att ge oss en ceeeepeeeestark shot. fy fan de smakade hembränt. fick veta sen att dom visst gör så med alla nya dom träffar, och drickan kom från slovakien eller va fan det var.
this was a crazy crazy craaaazy night...vi kom fram till att det va förfest till Stockholm om två veckor hehehe




hmm jag åker om exakt en timme..jag e smått bakis o sjukt sugen på cola..

image100
Jag kommer sakna denna familjen, bröderna grus :(


detta är livet

yo G här ska jag chilla som fan.
image99
har inte sett fram emot detta förrens nu...kan inte vänta längre.
ska gå och lägga mig nu, vill vakna upp i backen med min kamera och en svinkall coca-cola.

okej seriöst. jag pallar nicht pissesverige mer, jag är trött på allt som har med detta landet att göra. skulle mer än gärna kunna stanna i Österreich, men jag vill ändå hem efter en vecka för då ska vi till stockholm!!!
damn jag blir heeeelt cp så mycket jag längtar! Tänk de va ändå längesen vi beställde tågbiljetterna o allt...
Ska bli roligt som en avslutning, jag kommer sakna dem så otroooooligt mycket efter studenten. (Hej det är jag som är lollo och kan med ett ord beskrivas som sentimental)

BYEBYE <3

your body fits me like a glove


tog denna videon istället för den va rolig..

hello I'm a model

ELLER INTE HAHA!
idag har det varit en stressig dag. när jag kom hem åt jag, packade och åkte direkt till sarahs skola. det var idag som hon och hennes kompis sandra skulle ha budbukettvisning. de hade fått låna brudklänningar som vi skulle ha. jag hade först en kort vit, långärmad. den andra jag hade var en silvrig långklänning också fin. det va roligt, laddar upp bilderna när jag fått dem av Kristof. Han va kameraman och filmare :P

 nånting jag skulle vilja ha är en väst, fast en lång så man kan ha den som en klänning. de skulle va naaajs

duktiga bim har lagt upp fler bilder!!!! http://hagnestabim.bilddagboken.se/


älsklingslåt

I LOVE!!!
den är med i gossip girl, i mitt favoritavsnitt, det 7:e
 <3
sitter i skolan, orkar inte måla så jag bloggar lite istället hehe

idag

jag är ju mästaren på rubriker....

idag va de en ganska chill dag. samhäll kl 10 till halv tolv. sen gick jag och carro o fikade. min tredje semla nu på två dagar heheh
sen tillbaka till skolan för att ha italienska.
när jag kom hem åt jag sen åkte jag ut till sarahs skola för dom ska ha visning av brudbuketter imorgon och jag ska va med :) egentligen dumt för jag hade ju kunnat fota istället...
jag ska ha en jäääättefin klänning på mig, en långärmad sextiotals klänning!!! undra om dom märker om ajg råkar sno den :p


jag e trött och har ont i fötterna av mina nya skor, så nu ska jag kolla på gossip girl

kramkram

VAA FAAAN!

fan ta elin kling säger jag!!!
 bläblä, för några dagar sen va jag ju ute med två av killarna från gossip girl. ååh vi hade sååååååååkul!!! vi asgarvade heeela tiden. hon har fan bara glidit in på en räkmacka. jag tycker ärligt talat att hon e tråkig.

det stör mig speciellt att hon va ute med honom::::::
image98
shit shit shit
obeskrivligt!

bloggis, bloggis

sitter inne o läser sophies blogg på stureplan. har varit en sjukt dålig bloggare på senaste tiden. ska läsa elin klings nu med, men jag gillar sophies bättre!

sitter just nu och beklagar mig över en sjal jag inte köpte i lördags. det var som en palestinasjal fast vit och glittrig. kostade bara 169 spänn eller va det nu var, blev väldigt förvånad då affärens övriga utbud bestod av bla. mulberry, oddmolly, ted baker victoria beckham m.m... men så blev jag jätteförvirrad och kunde inte bestämma mig så jag la ifrån mig sjalen. då kommer de en jävel o tar den! jag e så jäkla dum, den va ju skitbillig! gris också..
sen så är min absoluta favoritjacka på rea. jäkligt kass rea dock. den kostar typ 5500 o sen 30% på de. inte ett reakap alltså. men den är så himla fiiiiiiiin. en glansig typ "lack" jacka från belstaff, to die for med andra ord...

men stockholmsresa eller en jacka för hmm ja vad det nu blir, de va ju lätt. pallar bara inte släpa runt på min feta jacka där. jag hatar den


snart ska jag till gymmet. pussihajhaj

tacka vet jag vägskyltar

i fredags va det förfest hos bim. vid elva-tiden stack vi in till malmö, det var jag, emma, carro, sandra, bim och anton. vi gick till deep. trots att det bara är gay-klubb på lördagar så hade de lesbiska hittat dit :P det va ganska kul där, det va 80-tals. sen vid typ 3-tiden gick jag och emma o köpte kebab och falafel och pappa hämtade oss.

igår var jag ensam hemma, det händer typ högst en gång per år!och det va ju såklart ingen som hade tid att komma till mig. fast att jag inte hade bestämt nånting med nån så visste jag att jag skulle ut! snackade med emelie senare på kvällen, då hade hon o johan bestämt med henke att de skulle ut. så pratade jag med christopher så hängde han o malin med.
så vid halvtolv-tiden stack vi till henke, va där i en halvtimme för att sen åka till lund, godset.
alltså vad fan e grejen, jag träffar alltid nån från lugi ute. haahaha jag tror ärligt talat att dom känner igen mig nu, anders och hampus.
sen träffade vi magnus, mammas och pappas kompisars son. han blir alltid sjukt förvånad när han ser oss ute, han tror fortfarande att vi är små :P
helt plötsligt så skulle alla dom sticka hem, o då tyckte jag det va onödigt att vi åkte in över huvudtaget. hade jag nu suttit hemma själv från 6 till 11 så tänkte jag fan inte åka hem. så jag hängde med mange, som hade druckit jäkligt mycket haha!
han sa hela tiden till sina kompisar att ja faaaaan rör ni henne då slår jag er! jag va där kanske i en och en halv timme sen stack jag för dom va jäkligt tråkiga, bara ringde sina flickvänner hela tiden :P

skulle egentligen sovit hos mange men jag pallade verkligen inte. så sa jag att jag skulle dra och att jag helt säkert skulle hitta, vi va tydligen väldigt nära polishuset.
pappa skulle hämta mig där så jag började springa av nån anledning. men sen kom jag sjukt mycket vilse och såg på vägskyltarna att jag va vid måsens OMG de e cplångt!!!!!!!!
så fick jag springa åt andra hållet o då kom jag tillslut rätt. jag satt där och väntade skitlänge , jag började nästan gråta för att pappa aldrig kom. det gick förbi en massa folk och frågade om jag va okej, så sa jag bara att jag väntade på min pappa.
tillslut kom han och han trodde att jag menade polishuset i stp!!!! mange hade lovat att han skulle ringa pappa o kolla så att han hade hämtat mig o de gjorde han. men första gången klickade han pappa, trodde nog att han hade kommit fel. sen när pappa ringde tillbaka så svarade han: "hos vem du vill" hahahahah
han fick iaf förklarat för pappa att jag va i lund.
min mobil är ju hos carro så jag va verkligen helt handikappad!

har sovit sjukt länge idag, annars ahde jag varit obeskrivligt mycket bakis!
det som var bra med igår är att mange känner alla så han ska fixa in mig på tegners på lördag heheheh :D


yeeah detta var ett otrolig tråkigt inlägg, det är inte kul att läsa sånna....

RSS 2.0