L


pic

fixade och sminkade...


visitkort.



Tänkte beställa visitkort. Finns en färdig mall på vistaprint som jag gillade, med ett stort L. Jag har själv lagt till F:et för jag tänkte rita till det i guld. Jag vill att det ska vara relativt enkelt och klassiskt, så då blir det fint med lite guld!

Och jag ska kolla så att allt är rätt innan jag beställer, vill inte göra samma sak som Frans. Han var så glad när han fick hem sina och visade mig dem. Tyckte att där var något som inte stämde... Där stod "Anders Andessons Måleri". HAHA!

baldag 1

Emelie fixar håret på kräsna lilla Matilda och snart ska jag sminka henne.

Imorse var jag hos tandläkaren och lagade två hål, så nu har jag väldigt ont. Jag missade min förra tid, så tandläkaren sa - Ja, det blir 1500 kr för att du missade förra gången. VA??
Så tyckte hon väl synd om mig så hon sa att hon kunde sänka det till 750. Men sen när jag skulle gå så var det krångel med datorn så hon sa att vi skulle strunta i det, så jag behövde inte betala! JA TACK!
Usch, det är jobbigt att vara arbetslös för man har ingen struktur alls. Ena dagen där, nästa dag där blabla. Det blir svårt att komma ihåg allt...

Intervju innan idag , hoppas på det bästa! Men nu ska jag inte tänka mer på det!


shopruche.com


det här är livet


whitney eve - stylein..



Här är en bild från en av visningarna för Whiney Eve. Hon är så fin! Sååå när jag var på Spirit för ett tag sen hittade jag ett par shorts från Stylein i ungefär samma färg. Dom var väldigt fluffiga och och såg ut som en kjol! SÅ fina, finns dock inte på internet alls. Men Jag vill ha!

hellu

Har slängt iväg ett mail till en spraytanningsalong i Malmö. Vill gärna göra det innan bröllopet, så hoppas på tid på fredag. Matilda och Emelie ska också med. Får ju passa på, kostade 250 kr för en helkropps, i stp kostar det typ 450. Nu målar frans fönster och jag.. ja jag tar det lugnt. Började slipa ett fönster men slutade när jag märkte hur upprivna händerna blev. BLÄ det är något av den äckligaste som finns. när man tar på tyg med torra, fnasiga händer!
Ska nu försöka på mig en håruppsättning men en såkallad "Hair donut". Har alltid undrat hur man får till en perfekt stor knut och nu har jag svaret! (Googlade haha)



hur söt?


från Q-Pot hos kyssjohanna, på rea 399:-

weeey!


red


ssssssssshhhh

Igår köpte jag också denna, jag kunde inte låta bli. Hade 50:- rabatt så fick den för 250kr
Och frans har såklart inte sett den. Nästan så att vi har delad ekonomi så mycket åsikter han har. Så jag håller det hemligt sålänge... 


hejhej

Har jag sagt det att jag avbeställde mina converse från Laredoute. Det skulle ta 3 mån för dem att komma, vilket jag tyckte var fruktansvärt löjligt. Så nu har jag suttit och surfat runt efter en utländsk webshop där man kan köpa dem, de är ju typ slut överallt. Plus att jag tänker inte betala 700 kr när de kostar 200 kr i USA.
Så nu har jag hittat en i England, där de kostar ungefär 400! Jag ska ha svarta och mörkröda, har velat ha det sen jag såg den lille killen i "The Blind Side". Se den föressten, Väldigt bra film!

Och nu en update! Hittade en, eller ja egentligen 2 klänningar som jag kan ha på bröllopet så nu ska jag med! Köpte ett par skor också, dom kostade 679kr var bara tvungen att ha dem! 




god morgon

Jag sov till 20 i tolv, det var skönt! Igår var jag duktig! Halv åtta cyklade jag hem till Stp för att lämna Emelies busskort och en halvtimme senare cyklade jag tillbaka igen. Det var faktiskt ganska skönt att cykla på morgonen...

Idag ska jag först äta lunch med Emelie på Graffiti sen in till Malmö och gå på stan. Var på nova igår med mamma och jag hittade ingenting! Varför är det alltid så att när man måste hitta något så gör man inte det och tvärtom..?

Om jag inte sagt det, Fölis 2 har kommit! Han är jättesöt och liten, den andra har blivit så stor! Mamman till denna är mycket snällare så jag fick gå in och klappa honom!






trött

Jag är så trött, så trött, så trött. Och jag ska jobba om 3 timmar.
Mamma ringdeoch frågade om där var något i Lindex Affordable Luxury-kollektionen som jag skulle kunna ha på bröllopet. Åter igen, bröllopet. Men jag tyckte inte där var något som jag var ett dugg sugen på. Förutom ett halsband.

Här kan du kolla in kollektionen!



Det enda jag gillade tror jag. Fanns i vitt också 199:-

jag har tråkigt..

bara 1,2 och 4 på tv hemma, viasat tar lååååång tid på sig. Inga rit eller målar-grejer här.. Fast här är ändå ganska skönt, jag och Oskar är ensamma. Kunde varit sol ute så man kan sola lite.

men GUD vad skönt det är att vara hemma!



Jag har hittat en ny uk-webshop! Jag är ganska trött på asos nu så här är en annan billig en: missguided

Här är mina favoriter!




wiiiiieeeeeee

Idag börjar lundakarnevalen!!! Igår var det FULLT med folk på stan, sjukt mycket folk som passerade förbi på änggatan. Frans Caroline skulle till botan men nää vi orkade inte...



Denna ska jag köpa och rama in! Fint! Ses i öltältet eller nått

good inspiration

Jag surfar runt överallt för att hitta hår-inspiration till bröllopet, såklart.. Och så tittade jag på en av leighton meesters videos, den till "somebody to love" så i en scen har hon så jäkla snyggt uppsatt hår! Jag har tänkt på vad jag vill ha länge och väl. Uppsatt, inte uppsatt, hästsvans, lockat m.m m.m...



Lite dålig screenpic, men det är en knut och fläta runt om. Väldigt fint och hon är så snygg där med.
jaja problem problem

Vet ni något kul så säg till!

jag är trött...

Idag ungefär vid ett cyklade jag till Dalby för att va med Caroline och hästarna. Sen vid 6 så cyklade jag hem igen. Frans försökte få mig att åka med i bilen hem men jag var duktig och cyklade tillbaka. Kollade upp avståndet på eniro och från änggatan till gården är det 11,4 km. Alltså har jag cyklat 22,8 km idag! :D

Får se vad jag gör imorgon men det får väl bli en liten cykeltur då med. Det är ju ganska trevligt när det är varmt..





Har ni sett senaste gossip girl? Mmm.. väldigt spännande!

tänk på arenan



så mäktig den kommer vara då.


nya verk

Mina senaste tavlor, som fick åka med till Östra Grevie. Vad tycks? Jag är ganska nöjd faktiskt.

Den första är i akryl, och lite metallic i några färger.
 







Denna är i olja med en guldrand gjord med sprayfärg. Guldfärgen flöt ut lite vilket var lite irriterande men det gör inte så mycket. Får vara mer noggrann med tejpen nästa gång..


snart snart snart

bara några dagar till sen ska vi se SEX AND THE CITY!!!!!!!!!!


skisser...

Whitney Port.







FRANS


lillfölet

I lördagskväll föddes äntligen det lilla fölet. På den första och andra bilden är han bara någon timme gammal. På de sista två är han 3 tygn.

Frans pappa frågade om vi kunde hitta på ett passande namn till honom. Han har en väldigt duktig pappa vid namn Dionysos och mamman Ofelia, som är Carolines häst är också fin, därför måste han ha ett bra namn som passar till en framtida stjärna. Då kom vi på Bagheera! Han kommer bli helt svart med en vit stjärna på huvudet och förhoppningsvis en snabb en så då är Bagheera ett häftigt namn!










På denna bilden ser det ut som att han tittar på mig, vilket är egentligen är ganska osannolikt eftersom fölen är blinda den första veckan. Men jag tror att han fattar att jag kommer bli hans andra mamma iallafall, utan att ha sett mig.


Så nu väntar vi bara på föl nr 2 som kommer inom två veckor!

lalala

Im happy! La redoute hade 30% på allt mellan kl 6 och 10 så jag köpte dessa älsklingar som jag så länge velat ha! Nu är jag lagom lycklig.

Innan idag turbomålade jag färdigt en tavla för idag var det arbetsprovsinlämning på Östra Grevie. Jag lämnade litta tavlor och litta skisser. Som ni kanske vet så skissar jag ju ALDRIG, så här om dan fick jag sätta mig ner och börja helt enkelt. Tror det var kanske 3,4 år sen jag skissade senast. Började med en på Nicole Richie som blev sisådär. Efter det en på Whitney Port och den blev riktigt bra!(För att vara jag..) Ska lägga upp den på Whitney senare. Nu har vi ju en superskrivare med scanner så då blir det lite lättare att lägga upp här.

NOW övningskörning till Lund och lämna Matti, hon ska till Prag. Jävla lyckost... buhu


:)

tasselland














Min mormor har alltid haft tofsar(tassels) hemma så länge jag kan minnas. Helt galet många tofsar och det nyaste tofsen är den svarta här ovanför. Mormor är våran egen Maria Montazami! 

jade jagger - indiska

Mina favoriter från kollektionen. Tycker dock att de är lite onödigt dyra faktiskt... men men jag är sugen på alla! såklart.


gaga gaga gaga

I november ska jag se LADY GAGA!


hej hej måndag

Idag har jag varit i Dalby hos frasse, jag har vaka ute i stallet nästan, nu kommer fölen när som helst. De har gått över sina 11 mån så jag bara väntar och väntar.

Carro ringde mig precis, det var lite läskigt att prata med henne faktiskt! Hon har varit borta 4 mån och sen kommer hon hem och så pratar man som vanligt liksom. Precis som att ingenting har hänt. Vi ska ses senare ikväll iallafall så det ska bli riktigt kul!


PLUS EVERYBODY IDAG HAR JAG RYKTAT EN HEEEL HÄST! VÅGEN FÖR MIG

 


min nya idol..

Trodde inte att Whitney hade en blogg, men igår berättade emma det för mig så det var den första sidan jag gick in på imorse. En sak jag tänkte på är att det är typ 20 kommentarer till varje inlägg. Är inte det väldigt konstigt?! Emma, har du svaret på denna viktiga fråga?




i förrgår på stan

På H&M hittade jag och emma en vit jumpsuit med små svarta prickar. Den var så fruktansvärt söt men fanns inte i min storlek men emma köpte den!



Whitney i en söt js.

FREDAG

Är med i Fokis tävling på cocoo.se. Detta vill jag ha! Så jäkla snyggt i sommar när man är lite brun!


6 maj

Igår träffade jag Emma, vi åt lunch och gick på stan!
Och idag ska vi träna!


just so you know


Jag bara SKA HA detta!

jag är hungrig

Fan det är det värsta med att inte vara hemma. Här finns ingen mat! Eller inget jag vill ha iallafall. Hemma finns ALLT!

Snart ska jag iväg, men sen när jag kommer hem ska jag gotta mig med The City och The Hills!






FIN. Den är från ZARA 129 kr, vilket klipp!

lovisa i radion

Kvalet börjar framme vid 12.30

Semifinal 12.30

Final! 11.00



Hehe jag vann Skånemästaren på p4. Det var tema Sex and the City.

hej jag är typ 14 igen






lyssna!

bebiiisaaaaaaaaaar!







Kan man säga nej när de är så jävla söta?

valborg


RSS 2.0