sthlm

Frasse fick en weekend i Stockholm av mig i julklapp, så idag bokade jag tåg upp iallafall.. Hotell ska pappa fixa till oss. Ska bli skönt att åka iväg ett par dagar efter allt jobb.

ooohh ensam hemma börjar kl 7 den ska jag se!!!

nu julmat.. igen...

god jul


lalala

nu ska jag till grand och äta julbord!!!

polaroidpic

 
decemberoutfit


Allt från netaporter förutom mina älskade leggings. Väskan är riktigt fin, fast kanske lite liten...


bags


Sitter och tittar på väskor, så hittade jag denna från Alexander Wang. Inte alls vad jag är ute efter men den va cool.

acne-inspirerat


$30


$23.

gojane.

JulklappJag önskar mig en provdocka i julklapp. Jag har tänkt läääänge på vad jag vill ha så kom jag på det nu!
Inte bara för att jag behöver en utan också för att det är fint när man har den framme med något fint på.

Det var en julklapp....

affordable luxuryHar köpt 3 par leggings, varav ett par är i fuskskinn! Så jävla länge jag har letat efter det och så hittade jag ett par på Lindex, sjukt snygga! Man fick en finare påse, plus att man fick behålla galgen. Vilken lyx

söt med rosettSöt kofta, finns här.

julkulor

...med ljusslingor i!


Lussekatt

Ikväll ska vi baka lussekatter hela familjen. Det ska bli så mysigt, vi har alltid julmusik på och så sitter man och väntar på att första plåten ska bli färdig för att man ska kunna smaka.
Frasse tycker vi är tråkiga för att vi bara göt "vanliga" så jag ska nog göra någon annan. Jag brukar faktiskt göra en riktig katt...


pensel

Målarhumör. Gjorde färdigt frasses tavla, han var lite sur på mig för att jag aldrig gjorde färdigt den. Den blev fin, hoppas han gillar den..


Pepparkakshus

Igår när jag och F var påväg upp till Mormors bageri, gick vi upp för Kolstergatan. I ett skyltfönster fanns detta fina pepparkakshus.

hej

Jag jobbar och när ajg inte jobbar så ligger jag halvdöd i soffan och gör ingenting. Verkligen ingenting. Jag har nya bilder på kameran men jag kan inte lägga in dom här för frans datorer är cp. Och jag har en del nya kläder.. Imorgon är jag ledig så då har jag tid.
Jag har ätit så in i helvete mycket godis och skit denna helgen. FAN jag har inte tränat på skitlänge heller, så jäkla piss. Jag saknar mina timmar med emma på Gerda. Jag måste ta tag i det och träna efter jobbet. Tyvärr kommer jag jobba ännu mer från och med nu så då kommer det vara ännu svårare att ta sig till träningen. :(

Idag är det andra advent. Ingen advsljusstake tänd här inte, för Frans har ingen. Inget juligt i lägenheten för fem öre. Eller jo föressten, mitt glöggte jag fick i present. Inte något att hurra över. Så fruktansvärt omysigt. Jag vill hem till mitt hem, där är det juligt. 5000 ljusslingor, vanliga ljus, jupynt ja, allt vad som är tillåtet innan "jul".


RSS 2.0