Nu är det sommar och jag sitter och väntar...

20100624759 (MMS)

Nu är det sommar och jag sitter och väntar på frans för jag har ingen nyckel. Ska iväg på frans släktmiddag. Och imorgon ska vi till ales stenar och fira midsommar! Happy times!


fredag!

Ska jobba idag igen men bara till två så det ska bli skönt. Men GUD VAD ROLIGT JOBB JAG HAR!! Jag längtar nästan dit och det är väl så det ska vara. Kanske inte håller i sig på det viset, men det kommer nog alltid vara kul att gå dit. Jag tror att jag passar bäst på ett litet företag, där man inte känner sig som en slav. Visst, jag har lika lång lunch som alla andra men det gör liksom inget om jag sitter lite längre ibland om där är lite att göra. Det gör himla mycket att man får det, mina chefer är väldigt måna om att alla trivs! Så jag är väldigt glad över mitt jobb!


När jag slutat ska jag och frasse till Köpenhamn. Vi ska äta gott, sova gott och shoppa haha!


Nu ska jag göra mig färdig, börjar tio!

Jag och frasse. Hittade ingen bild från cph så det fick bli en från empire state building. Föressten idag åker frans kompis robin och hans tjej karolina till NY. buhu JAG VILL OCKSÅ!say hello to my new friendHar varit så snäll på sistone så i helgen köpte jag mig en ny vän! Den är fin, och den är vit!


Här e maestro! Han gillar att grilla. Och ...

20100613754 (MMS)

Här e maestro! Han gillar att grilla. Och jag tycker det är gott haha


Börjar spricka upp!

20100610752 (MMS)

Börjar spricka upp!


mina favoriterDessa köpte jag i USA på Henri Bendel. Den vita är ett serum som gör att man ser ut att ha världens finaste hy(efter sminket haha). Alltså en bra bas. Den andra är min foundation och seriöst.. jag har ALDRIG haft en så bra foundation! Den kanske inte passar alla men för mig är den perfekt! Det värsta är att den inte går att köpa i Sverige, vad jag vet iallafall. Men vi ska väl dit snart igen så då får jag köpa mig en ny!

Det var mina superduper-tips

PUSS

hejhej

Det funkar inte att lägga in bilder. Och för de som försökt få tag på mig så har mobilen befunnit sig hemma hos frans! Just so you know! Har precis varit på victors student, det var mycket trevligt. Men denna låten alltså... Dont stop believin, whats up? Den är GAMMAL! Så släng er i väggen alla småttingar!

Nu är det bums i säng, jobb imorgon. GODNATT


söndagsgrillning

Vi grillade hamburgare till mat och marshmallows till efterrätt! GOTT


solig söndag

Igår på bröllopet kom jag och Matilda på väääärldens affärsidé. Inte för att vi är ensamma om det, men för våran egen skull. Ingen av oss har ett riktigt jobb, så det hade passat perfekt. Vi får sätta oss ned och prata med våran egenföretagare; pappa!Nu till något helt annat.. Frans kusiner ska ha en feeedefest i sommar. Så har de frågat mig om jag kan måla två tavlor till två av dem(de är tre). Här är en liten skiss på den ena tavlan..(gjord i paint haha. Mitt vanliga program har jag inte uppdaterat än..) Ska  spegla hans liv i fyra olika rutor. Äh, jag vet inte.. det är väldigt speciellt att måla på beställning.

BAL PÅ GRAND


Redo för bröllop!

20100605734 (MMS)

Redo för bröllop!


Här är vi nu... Hur kan man bo såhär omg

20100604728 (MMS)

Här är vi nu... Hur kan man bo såhär omg


Studentmat, det är förjävla gott!

20100604724 (MMS)

Studentmat, det är förjävla gott!


baldag 2

Igår kom jag hem vid tolv och fick nästan direkt börja att fixa Matti. Vi började med håret, vilket visade sig vara svårare än vi trodde för håret vill verkligen inte! Men efter 1000 hårnålar och extremmycket spray så satt den! Sen var det sminkning, och den blev mycket bättre än i måndags. Rosa, grått, svart kajal och lösögonfransar så såg hon ut som en FILMSTJÄRNA!

Väntade 2 timmar, fikade med julmust och wienerbröd. GOTT!

Kl 5 in till Lund och grand för att titta på det lilla djuret. Ej förvånad att hon kom vid kvart i 6. "Jag är inte arg, bara besviken", sa jag till henne. Det sket hon i.

Jag, mamma, Emelie och Frans gick till Stortorget och åt middag!

Sen kom jag hem och var dödstrött!

OCH, MINA CONVERSE HAR KOMMIT IDAG!

Nu ska jag gå och scruba, måste göras innan tanningen haha.


jag gillar fölisar

20100515718 (MMS)

puss


FiiiinIllustration från artlaundry.com

yeeaah


Vem vill med?!?!

fjädrar

Väldigt fina skor från Have2have.se med påfågelfjädrar och kostar 498:- Jag tycker de ser ganska ömtåliga ut, synd om fjädrarna går sönder..


june


lovisastil


balkonginspiration
15 minute sketchTycker den blev lite lik Elin Kling... konstigt.. 

designhotell

Moschino har öppnat ett hotell i Milano där alla rum är häftigt inredda. Detta var det finaste tyckte jag! Det påminner lite om Hotel Fox i Köpenhamn som jag skrivit om innan. 
Rum från Hotel Fox.


interiörMina marimekko-skålar! med rachel ray i bakgrunden..Skålar från giarimi


malene birger
Hur fin?! Hade varit väldigt fint med en vit klänning under..

Båda från Malene Birger hos Huset. Gullig liten webshop!

hair hair hair

Jag gjorde precis en provuppsättning på Matilda inför torsdag. Hon visste inte hur hon ville ha håret, så då erbjöd jag henne att låna min uppsättning till bröllopet. Hennes blir dock liiite annorlunda, för hon ville ha sin längre ned..

Jag tycker det blev fint! Fast jag gjorde den väldigt snabbt så det blir såklart mer noggrant på torsdag! Sån tur är så är denna väldigt hållbar till skillnad från igår, har massor med hårnålar så knuten sitter som sten!

matilda and the lads


snart två år.


RSS 2.0