tacka vet jag vägskyltar

i fredags va det förfest hos bim. vid elva-tiden stack vi in till malmö, det var jag, emma, carro, sandra, bim och anton. vi gick till deep. trots att det bara är gay-klubb på lördagar så hade de lesbiska hittat dit :P det va ganska kul där, det va 80-tals. sen vid typ 3-tiden gick jag och emma o köpte kebab och falafel och pappa hämtade oss.

igår var jag ensam hemma, det händer typ högst en gång per år!och det va ju såklart ingen som hade tid att komma till mig. fast att jag inte hade bestämt nånting med nån så visste jag att jag skulle ut! snackade med emelie senare på kvällen, då hade hon o johan bestämt med henke att de skulle ut. så pratade jag med christopher så hängde han o malin med.
så vid halvtolv-tiden stack vi till henke, va där i en halvtimme för att sen åka till lund, godset.
alltså vad fan e grejen, jag träffar alltid nån från lugi ute. haahaha jag tror ärligt talat att dom känner igen mig nu, anders och hampus.
sen träffade vi magnus, mammas och pappas kompisars son. han blir alltid sjukt förvånad när han ser oss ute, han tror fortfarande att vi är små :P
helt plötsligt så skulle alla dom sticka hem, o då tyckte jag det va onödigt att vi åkte in över huvudtaget. hade jag nu suttit hemma själv från 6 till 11 så tänkte jag fan inte åka hem. så jag hängde med mange, som hade druckit jäkligt mycket haha!
han sa hela tiden till sina kompisar att ja faaaaan rör ni henne då slår jag er! jag va där kanske i en och en halv timme sen stack jag för dom va jäkligt tråkiga, bara ringde sina flickvänner hela tiden :P

skulle egentligen sovit hos mange men jag pallade verkligen inte. så sa jag att jag skulle dra och att jag helt säkert skulle hitta, vi va tydligen väldigt nära polishuset.
pappa skulle hämta mig där så jag började springa av nån anledning. men sen kom jag sjukt mycket vilse och såg på vägskyltarna att jag va vid måsens OMG de e cplångt!!!!!!!!
så fick jag springa åt andra hållet o då kom jag tillslut rätt. jag satt där och väntade skitlänge , jag började nästan gråta för att pappa aldrig kom. det gick förbi en massa folk och frågade om jag va okej, så sa jag bara att jag väntade på min pappa.
tillslut kom han och han trodde att jag menade polishuset i stp!!!! mange hade lovat att han skulle ringa pappa o kolla så att han hade hämtat mig o de gjorde han. men första gången klickade han pappa, trodde nog att han hade kommit fel. sen när pappa ringde tillbaka så svarade han: "hos vem du vill" hahahahah
han fick iaf förklarat för pappa att jag va i lund.
min mobil är ju hos carro så jag va verkligen helt handikappad!

har sovit sjukt länge idag, annars ahde jag varit obeskrivligt mycket bakis!
det som var bra med igår är att mange känner alla så han ska fixa in mig på tegners på lördag heheheh :D


yeeah detta var ett otrolig tråkigt inlägg, det är inte kul att läsa sånna....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0