sweet. och snyft

VÄRLDENS SÖTASTE DAGBOKSINLÄGG FRÅN CARRO OCH IDA! JAG SAKNAR ER DET KOM ALLT EN LITEN TÅR NÄR JAG LÄST FÄRDIGT


Hejhopp! Idag har vi anlant till Langkawi. En o i norra malaysia. Vi gillar det redan. Malayserna ar om mojligt annu snallare an thaisingarna. Vi har dock lyckats hitta varldens snuskigaste bungalow i varldens alla glada farger. Den luktar bajs konstant och dom rakade visst glomma satta in ett handfat..

Innan vi kom hit var vi ju som sagt pa phi phi. Kanske varldens finaste o. Overallt sag ut som pa vykort. Forsta kvallen traffade vi en svensk kille och massa israeler som tvingade med oss pa en utflykt dagen efter. Sa efter tre timmars somn slapade vi oss upp och akte pa varldens langsta utflykt. Men det var det vart for allt var sa fint. Caroline blev dock dissad av en apa som ville ata alla andras frukt utom hennes, valdigt fornedrande.

Efter en vecka pa phi phi akte vi till krabi. Dar bodde vi pa ett fint hotell med jatte snalla thaisingar som iof forsokte lura oss pa 1000 baht men det var fint med. Men det aldra basta med Krabi var ju nastan att dar fanns ett McDonalds! Vi at som aldrig forr!

Vi har hort ryckten om att det ar taxfree har pa langkawi sa vi ser fram emot mycket valfortjant shopping! vi bor aven valdigt nara ett undervattens land med massa frasiga fiskar som vi ska undersoka!

Snart ska vi forsoka lagga upp bilder men det ar sa himla jobbigt nar kameran bara ger oss elchockar!

Ma val!
Ps vill ni hora ett till tio pa thai?
1 = nueng
2 = song
3= sam
4 = see
5 = ha (Carros favorit)
6= Hok
7 = jed
8 = Pad
9 = Gao
10 = sib
Innan kunde vi aven "hjalp jag drunknar" Men det har vi glomt nu!
Tjillivippen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0